Eстрадната легенда изненадващо отмени концертите си, насрочени за идната 2021

...
 Eстрадната легенда изненадващо отмени концертите си, насрочени за идната 2021
Коментари Харесай

Слиза ли Лили Иванова от сцената

 

Eстрадната легенда изненадващо анулира концертите си, планувани за идната 2021 г, заяви ХотАрена.нет.

Официално оповестената причина е пандемията от COVID-19, само че най-близкото обграждане на звездата тя евентуално въобще няма да го направи.

„ Лили в този момент е на 81 години, а тези спектакли са извънредно тежки и натоварващи. Най-вероятно те въобще няма да се състоят ”, споделят от екипа на певицата.

Преди дни Лили оповести, че е решила да отсрочи турнето си през 2021 година поради пандемията с COVID-19. 81-годишната звезда е стигнала до крайната мярка не поради боязън от болестта, а поради противоепидемиологичните ограничения, наложени от здравното министерство. Както е известно, спомагателните ограничения в битката с COVID-19 изискват феновете на театралните представления и публиката в концертните зали да се настаняват през едно място.

Лили не желала залите, пред които пее, да са полупразни.

От друга страна, като бивше здравно лице, държала на ограниченията за сигурност и не желала да ги нарушава. Затова била подготвена да вземе крайното решение за музикалните си изяви и краткотрайно да ги прекрати.

Певицата възнамерявала да не стъпи в концертна зала преди декември следващата година. Дали обаче по-късно ще има сили да изнася тежки концерти онлайн и значи ли това, че тя приготвя отдръпването си, питат се доста нейни почитатели.

Тази година звезда №1 на родната музика отсрочи турнето си, като трансферира старта му за февруари 2021 година Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а по-късно да продължи и с втората част от тура. Сега обаче й се налагало да отсрочи и към този момент отсрочения тур, а това означавало още веднъж да пренареди концертите си.

Екипът на Лили се опитвал да я убеди да размишления, защото трябвало да се провежда процедура по връщане на към този момент закупените билети. Предложили й следващата година да се провеждат концерти навън в летните театри и подобаващи за изява заведения, само че тя не била съгласна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР